tisdag 2 juni 2015

Florence + The Machine, Mumford & Sons

Idag blir musiktipset två bra skivor som säkert många redan kollat in.

Florence + The Machines nya skiva heter How Big, How Blue, How Beautiful och är bandets tredje platta. Det blir säkert en bra spelning på Way Out West i sommar även om Florence har brutit foten vid premiärspelningen. Har redan tipsat om några singlar från skivan men det finns många bra låtar på skivan.

Florence + The Machine - Delilah.
Florence + The Machine - How Big, How Blue, How Beautiful.
Florence + The Machine - Various Storms & Saints.

Mumford & Sons har släppt på folkrocken och är just nu ett rockband, bättre eller sämre? Jag tycker nya skivan är riktigt bra.

Mumford & Sons - The Wolf.
Mumford & Sons - Tompkins Square Park.
Mumford & Sons - Snake Eyes.

https://open.spotify.com/user/brucekarlsson/playlist/0ieJdoJpSoPCpnwQxpDUJ5

3 kommentarer:

  1. Mumford & Sons har jag ledsnat på helt. Första skivan var ju bra, sedan blev det alltför tillrättalagda och kommersiella. Den senaste mer rockiga stilen är ingen höjdare, enligt mig. Florence + The Machine överraskar på senaste albumet. Florence har en tendens att bli lite för gapig, men här finns flera bra låtar, speciellt Long & Lost och What kind of man. Bandet kommer ju tillbaka till WOW. Såg dem för några år sedan och det kan vara värt att kolla in henne igen.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Mumford & Sons funkar bra både då och nu, ja det skall bli kul att kolla in Florence på WOW, såg att Goat kommer till WOW med, såg dom i höstas, en av förra årets bästa konserter.

    SvaraRadera
  3. Goat spelar visst på Stay Out West, alltså klubbspelning.

    SvaraRadera